Startsidan
Program
Good old Days
Sponsorer
Boende
Information & Kontakt
Gästboken
Samarbetspartners
Webb Butiken
Hjälp om Hemsidan
 
bild

Vemdalens Countryfestival - Information och Kontakt.

Linje

Festival Staben:

Linje

Försäljning & Musik
Johnny Bäck
Tel: 070-245 00 96
E-Post: johnny@countryfest.nu

Kassör:
Barbro  Albelin  Tjärnberg                   
Tel: 073 – 025 81 95
E-Post: barbro@countryfest.nu

Sponsoransvarig:
Sven-Olov  Hallén            
Tel: 070 – 648 74 41
E-Post: sohallen@msn.com

Byggansvarig:
Benny  Larsson
Tel: 070 – 558 04 25
E-Post: benny@countryfest.nu

Revisor:
Maritta Stensson
Tel: 070 – 552 04 25
E-Post: maritta@vemservice.se

Linje

Post Adress:

Nöjesgruppen
Centrumgatan 20
840 92 VEMDALEN

 

Linje

Allt började 1996.

Tre grabbar med westernintresse, Kjell Steen, Willy Ottoson och Johnny Bäck. Mark till festplatsen som sedan blev Hamphole City arrenderades av VemdalsCampens ägare Willy & Kersin Ottosson. Under åren har gruppen bytt sättning,  någon har slutat och andra har kommit till.

Historik. Från nu till 1996.

Företag och privata har under åren hjälpt till på ett eller annat sätt. Deras hjälp förringas inte på något sätt för att de ej är omnämnda i person. Utan dessa har vi ej kunnat genomfört någon festival.

 • 2008. Willy & Kerstin slutar i staben. Vi tackar för deras engagemang under åren. Vi kommer att fortsätta samarbetet med andra arrangörer för och med Country-SM

 • 2007. Vi ska utveckla barnstigen. Vi skall medverka till Country-SM 2007. Vi arbetar med att få en Amerikansk artist. Kanske även någon överraskning.
      

 • 2006. Nu kör vi på ett år till. Nisse har beslutat sig, för att ägna sig åt annat och slutar. vi övriga tackar för dessa åren vi jobbat tillsammans, men vi vet att han kommer att närvara ibland. I år blir det endast lite putsning och finish.  Välkommen i augusti.
   

 • 2005. 10-års jubileum. Vi hoppas kunna erbjuda våra besökare lite extra upplevelser och arrangemang.
  Nybyggnad av doctor & sheriffkontor. Flodångaren vore trevligt att visa.
     

 • 2004. Lite småreparationer kommer att göras. Hjulångaren verkar omöjlig att bärga, nersjunken djupt i den dyiga botten.
     

 • 2003. Omflyttning av artistloge. Ev. bärga hjulångaren ur Hamptjärn. Belysning på parkeringen. Planering pågår inför vårt 10-årsjub. (2005)
     

 • 2002. "Ny artistloge". Ytterligare gatubelysning. Utskänkning i hela området. Westernkyrkogård, Entrékiosk. Utökade säkerhetsåtgärder.
    

 • 2001. Nya tag, flytt av kyrka, mera belysning på området.

 • 2000. Entren mot Campenområdet bygges. Mera pallisader monteras.
  Ännu en succe. Det första countrybröllopet genomföres. Det kommer bara mer och mer folk för varje år som går. Jättekul. Johnny Bäck blir ny ordförande i föreningen. Vinnare: Marina Uppgren.
     

 • 1999. Big Nils Ladu bygges.Mer pallisader på området. Kyrkan (ljudhus) bygges upp. Mycket finanser att hålla reda på, vi måste ha en kassör. Av en händelse stod Kerstin Ottosson i närheten, och hon kan allt om finanser. Okej. Nöjesgruppen i Vemdalen bildas. Kjell Steen är ordförande. Nöjesgruppen får kulturstipendium. Vinnare: Henrik Linden.

 • 1998. Bertil Fjellner kom på att vi skulle anordna en amatörtävling i countrymusik. Detta godtogs om han skötte det. Vi måste bara bygga mera, vem skall ansvara för detta ?Nisse Söderberg var duktig och ändå ledig , så han får ordna detta sade vi. Vinnare: Carolin Burman. Festivalsamverkan kommer till.

 • 1997. Cactus spelade hos oss för första gången, var så populär att de blev vårat husband. 

 • 1996. Startade vi : Kjell Steen hade ideen, Willy Ottosson marken och så började festivalen ta form. Hjälp behövdes, då kallades bl.a. Johnny Bäck in.

Linje