Att åka på festival är fantastiskt ur flera perspektiv. Det är dock mycket att tänka på om du ska iväg på en festival, speciellt om du ska vara borta i flera dagar. Om du snusar är det bra att lägga upp ett lager med snus. Det finns massor med tobaksfritt snus att beställa på nätet. Att använda tobaksfritt snus är även det en bra idé om du vill undvika att få tobaksfläckar på tänderna eller inte tycker om tobakssmaken så mycket.

Köp tillräckligt med snus till festivalen

Att snusa är att föredra om du är på festival och inte vill missa något. Du kan alltid ha med dig snus och behöver inte gå iväg för att snusa. Ett tips är att du har minst en dos snus i fickan eller väskan för att inte riskera att vara utan. Inför varje dag är det bra att fylla på ditt snusförråd. För att du ska få en bra festivalupplevelse är det viktigt att tänka på allt. Ju längre festivalen är desto viktigare är planeringen.

Kasta snuset i papperskorgen

När du snusar på festival är det bra att tänka på att inte spotta ut snuset på marken utan ha det i locket till du kan kasta det alternativt kasta det i en papperskorg direkt. På vissa ställen kan böter utfärdas till de som kastar snus på gatan.