Lollapalooza är en internationell festival som går av stapeln på flera olika platser i världen under ett år. Stockholm är en av dessa. Den håller på i

 

Lollapalooza är en internationell festival som går av stapeln på flera olika platser i världen under ett år. Stockholm är en av dessa. Den håller på i 3 dagar i juni och lyckas boka upp flera riktigt kända artister. Om vi tar 2020 som ett exempel ser vi att artister som Ellie Goulding, Zara Larsson och The Killers kommer att spela. Om du vill köpa biljetter kan du välja mellan 3-dagars pass, alltså tillgång hela helgen eller 1-dagarsbiljetter. Det finns även speciella VIP-paket för dig som vill ha en speciell och oförglömlig upplevelse. Priserna varierar så klart beroende på vilken typ av biljett du väljer.

Festivalen har ingen åldersgräns utan är öppen för alla. Dock måste de som är under 13 år ha sällskap av en målsman. Det finns till och med ett område som är speciellt skapat för barnen, detta kallas för kidspalooza. Det är fritt att lämna festivalrådet och komma tillbaka hur du vill men tänk på att det alltid sker en säkerhetskontroll när du ska in igen. Ha alltid på dig ditt armband som visar att du har tillgång till festivalområdet. Det finns en väskförvaring där du kan lämna in dina värdesaker mot en liten kostnad.