Festivaler är härliga. Man får se sina favoritartister live, äta gott, dricka öl, vin eller Prosecco och mingla runt och umgås med sina vänner. Det är en härlig och rolig upplevelse som man sent glömmer. Varje festival bjuder på en fantastik upplevelse och är unik på sitt sätt.

Det finns ett flertal olika festivaler för alla musikstilar och smaker. En av Sveriges största festivaler som arrangeras varje år är Sweden Rock Festival.

Detta är den ultimata festivalen för den som älskar rock, hårdrock, blues, metal, heavy metal. Dit kommer varje år legendariska band och bjuder på en fantastik, magisk och oförglömlig show.

Sweden Rock är en av världens mest välorganiserade festivaler inom rockmusiken och den som besöker festivalen blir aldrig besviken.

Den här festivalen brukar pågå i cirka tre till fyra dagar och besöks av cirka 35 000 människor per dag! Festivalen har under åren varit slutsåld och är otroligt populär.

Hit kommer människor från hela Sverige, Norge, Finland, Danmark och många andra länder världen över för att kunna se sina favoritartister.

Under åren har man kunnat se artister och band som till exempel, Kiss, ZZ Top, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Areosmith, Sabaton, Slayer, Anthrax, Mötley Crüe, Def Leopard och många andra riktigt stora artister.

Detta är verkligen festivalen man inte vill missa om man älskar rockmusik och man får chansen att se flera av sina favoritband under en och samma vecka.

Under dessa dagar får man chansen att se 90 olika band spela och uppträda på fem olika scener!

Festivalområdet förvandlas till en egen liten stad med sina scener, campingplatser och faciliteter vilket skapar en fantastik upplevelse för alla besökare.

Den här festivalen bjuder på högklassig service, komfort och högklassiga rockband!