Electric Daisy Carnival förkortas vanligtvis EDC och är den största elektroniska festivalen i Nordamerika. Den anordnas på flera platser under året me

Electric Daisy Carnival förkortas vanligtvis EDC och är den största elektroniska festivalen i Nordamerika. Den anordnas på flera platser under året men själva huvudfestivalen är i Las Vegas, och vi kan inte komma på något ställe som passar bättre för denna typ av event. Det hålls i maj varje år och har gästats av flera stjärnor som till exempel Armin Van Buuren, Martin Garrix och Tiesto. De samarbetar även med flera stora sponsorer som till exempel Corona och Uber.

Detta var ett event som skapades för att förena musik och konst, två ämnen som alltid har haft mycket gemensamt. Därför kan du förutom musik uppleva häftiga 3D-strukturer och miljöer som lyser i mörket. Det är alltså betydligt mer som händer än på en vanlig festival. Målet med EDC är att skapa en miljö där människor kan knyta kontakter både på och utanför dansgolvet. Chansen är därför stor att du träffar många likasinnade människor från hela världen.

Festivalen har varit ett 3-dagars event sedan 2011 och sedan 2018 går det även att campa om du besöker Las Vegas. Vi lovar att det är en upplevelse som du sent kommer glömma.