Lust med en festival i solvarma Kalifornien? Ja, då är Coachella Valley Music and Arts Festival en fantastisk musikfestival värd att besöka. Den skulle ha ägt rum under den sista veckan i april, i staden Indio. I år är dock festivalen uppskjuten till oktober på grund av risken för Coronavirus och kommer enligt planer äga rum under två helger i rad, från 9 till 11 och från 16 till 18 oktober.

Musikgenrer som kan höras på denna enorma festival inkluderar ett brett utbud av genrer som alternativ rock, pop, hiphop och elektronisk musik.

Coachella är en av världens ledande oberoende musikfestivaler, även om den har blivit mer än bara en musikfestival. För närvarande är den också känd för scenkonst och mode, exempelvis brukar festivalbesökare gå klädda i hippiemode från 70-talet.

En festival som denna är idealiskt tillfälle för feststämning, stil och vackra leenden. Det är ett tillfälle att visa sin bästa sida då ett deltagande på festivalen uppskattas på sociala medier som Instagram, kika därför in på https://www.sunstargum.com/se/ för att uppnå den bästa Coachella-stilen åtföljd av perfekta leenden. Ta tillfället att skryta med ett glamoröst leende på en festival som är en av de mest kända och dyra i världen.

Många stora artister kommer uppträda. De största artister som kommer uppträda i år är Childish Gambino, Ariana Grande och Tame Impala. Kanye West blev bjuden att uppträda, dock tackade han nej när det stod klart att hans plats skulle under festivalen skulle bli för begränsad.