Tänker du arrangera en stor hemmafest snart? Vill du ha den där äkta festivalstämningen som för tankarna till Summerburst och andra stora event? Vi ger dig de bästa tipsen för att arrangera den bästa festen som gästerna sent kommer glömma. Följ våra råd för att maxa din hemmafest och få ett minne för livet.

Dekorera en hemmafest

Det viktigaste är att dekorera festen rätt! Det ska kännas som århundradets party så fort man stiger innanför dörrarna. Hos partykungen.se hittar du allt för utomhusfester, grillpartyn, temafester och barhäng. Snåla inte på tillbehören utan dekorera så mycket du bara kan, det kommer lyfta festen till nya nivåer!

Roliga aktiviteter

En fest ska gärna vara uppstyrd med ett par gruppaktiviteter som alla kan vara med på. En klassiker är att ha ett quiz för alla gäster. Temat kan vara allt från ett särskilt årtionde till att enbart handla om dig som bjudit in till festen. Välj ett ämne som passar festen och dess deltagare. Andra roliga festlekar och aktiviteter är kubb, beerpong, femkamp och att skapa ett ”photo booth” med roliga maskeraddräkter. Se till att det blir en lagom balans mellan mingel och aktiviteter.

Få igång dansgolvet

Dansgolvet är såklart festens hjärta. Utan ett dansgolv som håller igång känns det inte riktigt som att festen tagit fart. Bjud upp till dans genom att ha en playlist där alla får chansen att välja låtar själva. Alternativet är att hyra in en DJ som kan både få igång publiken och spela bra musik hela natten.