Hur låter det med en countryfestival i soliga Florida? Ganska härligt eller hur? Det är precis vad du får om du besöker Pepsi gulf coast jam som är en

Hur låter det med en countryfestival i soliga Florida? Ganska härligt eller hur? Det är precis vad du får om du besöker Pepsi gulf coast jam som är en riktigt trevlig festival. Dessutom tar den plats direkt på stranden. Normalt anordnas den i början av september som en trevlig avslutning på sommaren. Den har anordnats under 5 år och lockar besökare från hela landet. Det är inte så konstigt med tanke på vilka artister som kommer dit. Under 2019 spelade både Tim Mcgraw och Jason Aldean på scenen, två av de största namnen inom dagens country. Det är både en festival och en semester på stranden, två i ett.

Om du är intresserad av att skaffa biljetter till denna festival ska du vara uppmärksam i början av februari. Biljetterna säljs endast under 4 dagar så det gäller att vara snabb. Det finns inget boende på själva festivalområdet men organisationen har flera samarbetspartners som du kan boka hos. Mer information om detta finns på den officiella hemsidan. De har gemensamt att de ligger i närheten av festivalområdet och bjuder på en skön och lyxig vistelse.